Betaal Mogelijkheden

Glashandel Nederland bied u de volgende betaalmethodes:

1. Betaling per iDEAL (Directe betalen via uw eigen internetbankieromgeving)

2. Achteraf betalen via Afterpay (Alleen beschikbaar voor consumenten - max. totaalbedrag € 750,00)

3. Onder Rembours (U betaald contant bij aflevering - Rembourskosten € 15,00 - max. totaalbedrag € 750,00)

4. Overschrijving per bank (3 werkdagen verwerkingstijd)

5. 50% van het facuurbedrag vooraf en 50% bij aflevering (minimaal totaalbedrag € 750,00)

 

 

 

 

iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.


Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

  

 

AfterpayLogo

 

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

 

Indien u voor de eerste keer een betaling verricht middels Afterpay (betalen met een digitale acceptgiro) is het maximale toegestaande totaalbedrag € 750,00.

 

Bent u al bekend bij AfterPay is het maximale toegestaande totaalbedrag € 1.000,00.

 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.