Over ons bedrijf

 

Wij stellen ons graag aan u voor:


Wij zijn een ervaren glasbedrijf, gevestigd te Amsterdam. Wij richten ons voornamelijk op het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas. Daar wij van origine een bouwservicebedrijf zijn met ruim 25 jaar ervaring, zijn wij gespecialiseerd op het gebied van houten ramen, kozijnen en beglazing. Dus ook voor nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij uw huidige ramen aanpassen/vernieuwen zodat isolatieglas passend geplaatst kan worden.


Voor een goed advies of hulp bij het inmeten van het glas zijn wij u graag van dienst. Tevens is het mogelijk het glas door ons vakkundig en professioneel te laten plaatsen.


Met onze vernieuwde site is het mogelijk uw glasprijs zelf te bereken. U kunt ervoor kiezen alleen de ruit te bereken maar u kunt ook direct zien wat de ruit kosten inclusief ventilatieroosters, latten, kitten, glasband, wienerprossen en kruisroeden. Alle berekeningen zijn mogelijk en komt u er niet uit vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Dit kan per email maar ook telefonisch wij staan u graag ter woord.


Welke service bieden wij:


- Levering alle soorten glasproducten en gereedschappen
- Professionele advies over onze producten
- Inmeten van glas en kozijnen op locatie
- Montage van alle soorten glas
- Aanpassen van kozijnen voor enkel naar dubbel glas
- Kozijnreparatie bij bijvoorbeeld houtrot
- Vernieuwen en leveren van ramen en kozijnen

Kortom voor vakkundigheid en professionaliteit kiest u voor Glashandel Nederland.